06 квітня 2013 року представники Інституту комп’ютерних інформаційних технологій (ІКІТ) взяли участь у загальноуніверситетському заході «День відкритих дверей НАУ».

Було проведено ознайомлювальну зустріч з дирекцією ІКІТ та завідувачами випускових кафедр, на яку завітали понад сто старшокласників міста Києва та Київської області.

Заступник директора ІКІТ з наукової роботи Литвиненко О.Є. розповів абітурієнтам та їхнім батькам про структуру інституту та основні напрями і спеціальності, за якими здійснюється підготовка кваліфікованих фахівців у сфері ІТ-технологій та інформаційної безпеки.

Також майбутні студенти отримали інформацію про основні вимоги до вступу, умови навчання та про подальші перспективи розвитку та реалізації власних можливостей за умови вступу до ІКІТ.

Під час зустрічі абітурієнтів ознайомили з матеріально-технічною базою Інституту - кафедрами, аудиторіями, навчальними та спеціалізованими лабораторіями.

Чекаємо на майбутніх студентів ІКІТ НАУ 20 квітня 2013 року о 12.00 в аудиторії 6.202 на заході «День відкритих дверей ІКІТ НАУ»!