25-го вересня в Центрі культури та мистецтв відбувся конкурс «НАУ має талант». Із 56-и претендентів на перемогу відібрали двадцять найкращих.

Підтримати своїх прийшли представники всіх інститутів. Конкурсанти, як кажуть, викладалися на всі сто: співали, танцювали, малювали шоколадом, читали реп, грали на саксофоні, представляли авторські пісні. Були й бітбоксери та гумористи. Особливого святкового колориту до свята талантів додали виступи шоу-балету «JustНАУ» та гумор команд КВК.

Долю конкурсантів авіаційного талант-шоу визначало зіркове журі з телеканалу СТБ. До його складу увійшли: випускники НАУ Антон Давиденко – хореограф проекту «Україна має талант» та Катерина Колесник – екс-учасниця збірної КВК НАУ (сценарист телеканалу СТБ), фіналіст проекту «Х-фактор» В’ячеслав Єфремов.

Студенти ІКІТ досить активно прийняли участь і з гідністю вибороли призові місця у конкурсі, а саме:

  • Бронзовим призером став студент ІКІТ ПІ-215 Матірко Андрій – співак;
  • «Срібло» розділили вокалісти Вероніка Поліщук з ІІДС та тріо «Споріднені серця» до складу якого входили студенти ІКІТ Білобров Сергій (група ТП-513М), Фефелов Олександр (група КС-321) та ІІДС Сава Тетяна (група СЗ-322);
  • Перемогу здобув бітбоксер Веліулла Люманов з ІІДС;
  • Улюбленць журі став співак з ІАН Артур Марченко;
  • Приз глядацьких симпатій дістався співаку ІАН Івану Потапову.

Вітаємо всіх учасників та переможців конкурсу конкурс «НАУ має талант».