11 квітня 2016 р. відбулася зустріч директора Навчально – наукового інституту Комп’ютерних інформаційних технологій О.Юдіна зі співробітниками компаній «Microsoft Ukraine» та «TechExpert» у рамках виконання Стратегічного плану розвитку НН ІКІТ в освітній діяльності та процесах інформатизації.

 

Серед питань, що обговорювалися, основну увагу було приділено встановленню освітянського партнерства  та розгортанню ІТ – академій на базі НН ІКІТ.

Від «TechExpert» були присутні директор В’ячеслав Штомпель та менеджер по роботі з клієнтами Віта Коток. «Microsoft Ukraine» представляли керівник по роботі із закладами освіти Наталія Дорош та керівник програми «Партнерство у навчанні» Роман Рудюк, який є випускником кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації НН ІКІТ.

 15-18 березня 2016 р. у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського проходив ІІ тур Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Комп’ютерна інженерія» зі спеціальності «Комп’ютерні системи та мережі».
Національний авіаційний університет представляли учасники СНТТ Навчально-наукового інституту Комп’ютерних інформаційних технологій: студенти кафедри комп’ютерних систем та мереж  Сергій Петренко (група КС-322а) та Костянтин Радченко (група КС-323), а також студент кафедри комп’ютеризованих систем управління Дмитро Покутній (група СП-124).
В результаті студенти НН ІКІТ вибороли цілу низку нагород - II командне місце та схвальні грамоти в окремих номінаціях. 
Пишаємося досягненнями наших студентів, зичимо їм подальших успіхів у творчості та навчанні!