У рамках XVII Міжнародної науково-практичної конференції «Політ. Сучасні проблеми науки» та Міжнародної науково-технічної конференції «АВІА-2017» в Навчально-науковому інституті Комп’ютерних інформаційних технологій відбулась спільна Міжнародна науково-освітня конференція «Наука та інновації», в якій прийняли участь колеги з Чехії.



На пленарному засіданні директор НН ІКІТ Юдін Олександр Костянтинович виступив із доповіддю «Гармонізація напрямів IT освіти та науки з Європейською системою підготовки кадрів». Також інтерес слухачів викликала доповідь координатора з міжнародних відносин Остравського Технічного Університету доктора Йозефа Орішко.

Студенти та викладачі Остравського Технічного Університету поділились своїми досягненнями в області ІТ освіти та науки зі студентами НН ІКІТ.

З нагоди Дня Авіації та Космонавтики гостям було проведено екскурсію в музеї НАУ, Ангарі та продемонстровано аеронавігаційний комплекс «Диспетчерський тренажер».

В рамках конференції буде підписано Меморандум про співпрацю між Національним Авіаційним Університетом (НН ІКІТ) та Остравським Технічним Університетом.