28 листопада 2013 р. студенти Інституту комп’ютерних інформаційних технологій взяли участь у зустрічі з Міністром промислової політики України М.Короленком та представниками керівництва підприємств української авіаційної промисловості, яка відбулася у актовій залі НАУ.

Детальніше...

27 листопада 3012 року студенти Інституту комп’ютерних інформаційних технологій НАУ разом з головою спілки ветеранів НАУ В.Пастуховим взяли участь в науково-практичній конференції «Актуальні проблеми утвердження правди історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945рр. і протидії розповсюдженню неофашистської ідеології».

Детальніше...

20 листопада 2013 року відповідно до плану науково-дослідної роботи кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій (КММТ) Інституту комп’ютерних інформаційних технологій НАУ відбулася науково-практична конференція «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності», присвячена актуальним проблемам створення та використання продуктів мультимедіа.

Детальніше...

З метою популяризації спорту та здорового способу життя 20 листопада 2013 р. у гуртожитку №11 відбувся чемпіонат з жиму штанги лежачи серед студентів Інституту комп’ютерних інформаційних технологій НАУ.

Детальніше...

15 листопада 2013 року з нагоди Дня студента в Колонній залі Київської міської ради відбулась офіційна зустріч студентської молоді з керівництвом міста, в рамках якої найкращих студентів столиці було відзначено стипендіями та преміями Київського міського голови.

Детальніше...

14 листопада 2013 року студенти ІКІТ відсвяткували Міжнародний день студента. Цьому «професійному» дню було присвячено два заходи: «Студенти ІКІТ за здоровий спосіб життя» з акцією «Конфетку - на сигаретку» та «Вечір гри на гітарі».

Детальніше...

13 листопада 2013 року на базі кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації Інституту комп’ютерних інформаційних технологій (ІКІТ) відбулося засідання секції «Інформаційна безпека» науково-технічної конференції студентів та молодих вчених «Наукоємні технології». Засідання відкрив голова секції директор ІКІТ д.т.н., проф. О.Юдін.

Детальніше...

11 листопада 2013 року відбулися збори трудового колективу Інституту комп’ютерних інформаційних технологій (ІКІТ) під головуванням директора ІКІТ д.т.н., професора О.Юдіна. Були розглянуті результати діяльності Інституту за попередній період, проміжні підсумки за поточний семестр 2013-2014 н.р., нагальні питання.

Детальніше...