З 17 по 20 вересня 2013р. викладачі та студенти кафедри комп’ютерних систем та мереж ІКІТ НАУ брали участь у IX Міжнародному семінарі-тренінгу з прикладних задач комп'ютерної та програмної інженерії ACSE-2013 на базі факультету прикладної математики НТУУ "КПІ".

Детальніше...

Шановні науковці! Повідомляємо про те, що формування третього номеру наукового журналу «Наукоємні технології» триває до 13 жовтня 2013 року.

Детальніше...

17 вересня 2013 року в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій (ІКІТ) (директор проф. Олександр Юдін) відбувся науково-практичний семінар «Інформаційні технології та освіта», організований спільно із всесвітньо відомими компаніями Intel, WesternDigital та GIGABYTE - лідером світового ринку системних плат та 3D-прискорювачів, що успішно реалізує гуманітарні та освітні програми.

Детальніше...

Студенти та викладачі Інституту комп’ютерних інформаційних технологій відзначили День програміста. Свято проходило в розрізі навчально-розважальних вікторин та конкурсів. Зрозуміло, що питання були пов’язані з програмуванням. Переможці конкурсів отримували подарунки від організаторів заходу - баночку енергетика «Red Bull».

11 вересня 2013 року в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій (ІКІТ) НАУ відбувся захід «Посвята в першокурсники ІКІТ». Творчий колектив, до складу якого увійшли активісти – студенти та аспіранти ІКІТ, відповідально готувався до свята разом зі студентською радою Інституту та студентською радою гуртожитку №11, представниками проекту «CSF people».

Детальніше...

З 10 по 12 вересня 2013 року в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій (ІКІТ) відбувся моніторинг готовності структурних підрозділів до 2013-2014 навчального року.

Детальніше...

Наказом Міністерства освіти і науки України №1039 від 25.07.2013 «Про затвердження і введення в дію складових галузевих стандартів вищої освіти із спеціальностей освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» галузі знань 1701 «Інформаційна безпека» затверджені складові галузевих стандартів вищої освіти України (освітньо-кваліфікаційні характеристики (ОКХ) та освітньо-професійні програми (ОПП) підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» галузі знань 1701 «Інформаційна безпека» за спеціальностями:

Детальніше...

До уваги студентів витяги з протоколів засідання комісії з поселення до гуртожитку №11.

Детальніше...