29 серпня 2013 року в ЦКМ НАУ відбулася зустріч директора Інституту комп’ютерних інформаційних технологій НАУ професора Юдіна Олександра Костянтиновича, завідувачів випускових кафедр, кураторів академічних груп та викладачів інституту з першокурсниками ІКІТ.

Детальніше...

УВАГА!!! Для поселення в гуртожиток студентам необхідно мати наступний середній бал: 2 курс - 4,33; 3 курс - 4,33; 4 курс - 4,56; 5 та 6 курс - 5,0.

29 серпня 2013 року об 11.00 в Центрі культури та мистецтв НАУ відбудеться зустріч першокурсників Інституту комп’ютерних інформаційних технологій з директором Інституту професором Юдіним Олександром Костянтиновичем, завідувачами випускових кафедр, кураторами академічних груп та науково – педагогічними працівниками ІКІТ.

Детальніше...

27 серпня 2013 року об 11.00 у ЦКМ НАУ відбудеться зустріч ректора університету М.Кулика з трудовим колективом НАУ. Запрошуються усі наукового – педагогічні працівники та співробітники навчально – допоміжного складу структурних підрозділів ІКІТ. Реєстрація розпочнеться о 10.00 відповідно до списків, наданих відділом кадрів.

Детальніше...

18-19 червня 2013 року  в Харківському національному університеті радіоелектроніки проходила І Міжнародна науково-практична конференція "Співпраця між університетами та підприємствами в галузі ІТ-аутсорсингу (ICCUBITO 2013)", в якій прийняв участь працівник інституту комп’ютерних інформаційних технологій доцент кафедри комп’ютеризованих систем управління Артамонов Євген Борисович. Він представив доповідь на тему «Міжвузівська інформаційна система змісту модулів дисциплін, як інструмент для співробітництва з підприємствами» та приймав активну участь в роботах секцій.

Детальніше...

14 червня 2013 р. відбувся тренінг відповідальних з діловедення та зі СМЯ структурних підрозділів Інституту комп’ютерних інформаційних технологій. Захід було організовано за пропозицією директора Інституту та за сприяння заступника начальника відділу кадрів та документозабезпечення НАУ Г.Сухомлин.

11-13 червня 2013 року в Інституті комп’ютерних інформаційних технологій відбулася VІ Міжнародна науково-технічна конференція "Комп'ютерні системи та мережні технології".

Детальніше...

На базі Інституту комп’ютерних інформаційних технологій створено академію з підготовки ИТ спеціалістів «IT Academy ICIT»!

Детальніше...